У Миколаєві міліція жорстоко побила людей. Починаються бунти. ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ

На 132 виборчому окрузі переміг кандидат від об\”єднаної опозиції Аркадій Кернецький. Але перемогу призначили регіоналу Віталію Трав\”янко,який нібито набрав більше 100 голосів. Люди вийшли на захист правди. І тут почалося…

У 132 окрузі у Первомайську на Миколаївщині вночі беркут захопив ОВК, яка знаходиться у будівлі мерії.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на місцеві ЗМІ.

За словами керівника об\’єднаної опозиції на Миколаївщині Вадима Мерікова, невідомі представились як співробітники виконавчої служби і у супроводі Беркуту і молодиків вилучали оригінали протоколів дільничних комісій.

Вони виштовхали з приміщення ОВК всіх, хто мав право бути присутніми на засіданні, коли мали перераховуватися бюлетені.

Як відомо, на цьому окрузі перемагає опозиціонер Корнацький.

\”Батьківщина\” повідомляє, що на окрузі 132 у Первомайську Беркут знищує бюлетені.

Як відомо, вночі там сталося силове захоплення протоколів.

Силовики змусили голову комісії, якого вони привезли із собою, за даними очевидців, силоміць, відкрити сейф і витягли звідти оригінали протоколів ДВК.

Люди намагалися не дати їм фактично вкрасти документи, адже вилучення протоколів не було навіть законним чином оформленою.

Народ забарикадував двері ззовні, проте \”Беркутівці\” вибили їх і почали прориватися крізь натовп до автобусу. Вони били людей ногами й кийками. Їм на підкріплення прибігли люди у формі та міліція, які підключили до побиття простих громадян та застосували сльозогінний газ.

\”Беркут\” завантажив коробки з протоколами в автобус, проте люди не дали йому вирушити. Спочатку громадяни оточили автобус, згодом йому шлях перегородили 5 \”Камазів\”, які наразі тримають автобус в кільці.

Очевидці стверджують, що всередині автобусу \”Беркут\” знищує протоколи ДВК.

Під час сутички з Беркутом кілька людей отримали поранення, повідомляє прес-слжуба Батьківщини. Одна людина в реанімації

Представники опозиції стверджують, що все відбувалося незважаючи на те, що ввечері 1 листопада було досягнуто домовленості між депутатами від опозиції Геннадієм Москалем та регіоналом Олександром Єгоровим, що ніхто втручатися в роботу ОВК не стане.

Станом на 5 годину ранку всі під\’їзди до Первомайська перекриті.

За інформацією НикВести, туди направився начальник спецпідрозділу \”Беркут\” і три автобуси з бійцями цього спецпідрозділу.

Всі вони озброєні автоматичною вогнепальною зброєю.

Як відомо, на цьому окрузі за попередніми даними переміг Аркадій Корнацький. Однак пізніше на сайті ЦВК цифри стали змінюватися і на перше місце вийшов \”регіонал\” Віталій Травянко.

Далі буде..

peredplata