На Буковині регіонала-кандидата в нардепи Федоряка свої підставляють під кримінал

На Буковині регіонала-кандидата в нардепи Федоряка свої підставляють під криміналНапевне, вигороджуючи себе від кримінальної відповідальності, організатори дарування-забирання автомобіля швидкої медичної допомоги готові «злити» вже майже нардепа по 203 мажоритарному округу Геннадія Федоряка під кримінал та повну втрату залишків довіри тих виборців, які ще мали якусь надію на втілення такого омріяного «покращення» життя з допомогою теперішньої влади.

Від часу зустрічі біля місцевої лікарні з Геннадієм Федоряком та Ігорем Шкробанцем до самих виборів топорівчани жваво обговорювали заманливі обіцянки кандидата від влади, реально сумніваючись в їх реалізації. Півтора тижня до виборів прихильники регіоналів в селі Топорівці з гордо піднесеною головою вказували у напрямку гаража лікарні, стверджуючи, що такі, як Федоряк, нібито є люди справи, а не просто обіцяльники. І що ж ті й й інші мали би говорити після того, як 31 жовтня новеньку швидку допомогу нахабно забрали від топорівчан ті ж дарувальники?..

В Топорівцях, а тепер напевно і по всій Україні, тільки глухий не чув про дарований та забраний кандидатом-регіоналом Федоряком «таємничий» уазик швидкої допомоги. Говорити, що в село взагалі не привозили автомобіль швидкої медичної допомоги – це те саме, що казати на порожнє – повне, а на біле – чорне, напряму ошукуючи людей. Скільки треба мати цинізму, нахабності та захланності, щоб в момент, коли проходження у Верховну Раду Геннадій Федоряк майже досягнув, забирати подаровану і таку вкрай необхідну для мешканців навколишніх сіл автівку.

Сам Геннадій Федоряк мовчить, ніби в рота води набрав, а його офіційний представник Віктор Польовий категорично не погоджується, що кандидат-регіонал надавав топорівчанам якісь подарунки, зокрема у вигляді автомобіля швидкої медичної допомоги. Це нібито провокації недоброзичливців…

Хто ж ті недоброзичливці, пане Польовий ? Виборці с. Топорівці? Головний лікар амбулаторії Юлія Лотоцька? Голова топорівської сільської ради Віктор Паращук? Головний лікар Новоселицької ЦРЛ Валерій Калараш? Начальник Головного управління охорони здоров’я Чернівецької ОДА Ігор Шкробанець?…

Хто для вас недоброзичливці, панове Польовий та Федоряк ? Народ України? Тоді таким як ви не місце серед обранців народу. І за подібні дії в правовій державі обов’язково прийшлося би відповідати по всій повноті закону.

А в теперішній час саме цей випадок є тестом на дотримання законності для керівників правоохоронних органів Чернівецької області Миколи Харабари, Петра Коваля та Ярослава Гавриша. Саме на найближчу сесію Чернівецької обласної ради 16 листопада свободівський депутат Віталій Мельничук 7 листопада подав відкритий депутатський запит (копії документа подаємо у вкладеному файлі ) щодо вияснення обставин надання та зникнення автомобіля швидкої медичної допомоги який було отримано для пункту швидкої допомоги в с. Топорівці Новоселицького району.

Крім того надаємо інформацію, що 7 листопада поштою відправлені на адресу Адміністрації Президента, Апарату Верховної Ради та в ЦВК вимоги Народного трибуналу Буковинського віча/ які були підтримані присутніми на урочистому мітингу «Буковинське віче – боротьба за волю України» 3 листопада на Центральній площі м. Чернівці/ з додатками 1(до вимог Народного трибуналу Буковинського віча – боротьба за волю України),2 (депутатський запит №113 щодо вияснення обставин надання та зникнення автомобіля швидкої медичної допомоги, який було отримано для пункту швидкої допомоги в с. Топорівці Новоселицького району) – (копії документів подаємо у вкладеному файлі).

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”

peredplata