Москаль хоче дізнатися, кого він в Чернівцях обматюкав

Москаль хоче дізнатися, кого він в Чернівцях обматюкавНардеп Геннадій Москаль звертається до представників всеукраїнських мас-медіа з проханням допомогти встановити журналіста, відеозапис емоційної розмови з котрим потрапив в Інтернет.

Як повідомляють «Чернівці. Коментарі», відповідне звернення розміщене на сайті депутата.

При цьому, Москаль зазначив, що попереднє аналогічне прохання до ЗМІ Буковини не дало ніякого результату.
\”Особисто я знаю в обличчя практично всіх чернівецьких журналістів, із котрими регулярно спілкуюся, – пояснює нардеп. – А цю людину, котра з камерою невідступно слідувала за мною, заважаючи працювати, бачив уперше. І журналісти, що були при цьому, також її не знають. Тому прошу представників мас-медіа України допомогти встановити \”потерпілого\” й назвати, в якому саме ЗМІ він працює\”.

Геннадій Москаль висловив припущення, що людина з мікрофоном на фото не є журналістом.
\”В мене є серйозні підозри, що насправді це зовсім не журналіст, а працівник штабу владної партії або працівник однієї з силових структур, приставлений до мене з провокативною метою, – зазначив він. – Можу запевнити, що з нормальними журналістами в мене ніколи жодних конфліктів не виникало й не виникатиме\”.

Нагадаємо, в останній перед виборами тиждень в Інтернеті з`явилося відео, згодом показане по одному з чернівецьких телеканалів, на якому Геннадій Москаль облаяв нібито журналіста.

При цьому, у мережі youtube є й інша версія подій, з якої випливає, що людина з мікрофоном свідомо провокувала нардепа.

Джерело та світлина Чернівці. Коментарі.

peredplata