Москаль на Буковині шукає “сокирку під лавкою”

Москаль на Буковині шукає “сокирку під лавкою”«Журналіст», через якого народний депутат України Геннадій Москаль спочатку згадав весь запас нецензурної лексики, а потім втратив сон, виявився колегою Костянтина Бондаренка.

Псевдо-журналістом, який вперто відмовлявся представитися, чи бодай показати своє посвідчення, виявився експерт Інституту Горшеніна Володимир Застава, який частіше роздає коментарі журналістам, ніж сам виходить на вулицю за інформаційними матеріалами. Можливо, саме незвичність «вуличної» журналістської роботи змусила експерта провокативно поводитися у Чернівцях.

Про те, що Застава працює десь журналістом, чи навіть виступає як незалежний журналіст (як він сам себе ідентифікував), не чув навіть всезнаючий Google. Тож не дивно, що буковинські журналісти, як і їх столичні колеги, не змогли допомогти Геннадію Москалю у ідентифікації провокатора.

Варто зауважити, що конфлікт між Заставним і Москалем трапився тоді, коли міліція вилучала незаконні листівки, які начебто були надруковані опозицією проти провладного кандидата Віталія Михайлішина. А в останній перед виборами тиждень в Інтернеті з`явилося відео, згодом показане по одному з чернівецьких телеканалів, на якому Геннадій Москаль облаяв нібито журналіста.

Нагадаємо також, що у розпал виборчої кампанії до Чернівців завітав і інший представник Інституту Горшеніна, а саме – його колишній директор – Кость Бондаренко, який на прес-конференції агітував проти опозиції і її кандидата – Миколи Федорука.

Однак, як і пророкував Москаль, депутатом Верховної Ради від міста Чернівці став Микола Федорук, набравши 52,04% голосів.

Джерело micto.cz

peredplata