На сесії намагались вигнати Папієва, Гайничеру та вручили партії регіонів гарбуза ВІДЕО

На сесії намагались вигнати Папієва, Гайничеру та вручили партії регіонів гарбуза ВІДЕО16 листопада на черговій сесії Чернівецької обласної ради вже без п\’яти хвилин народний депутат, а поки депутат обласної ради Максим Бурбак заявив про порушення на виборах, фальсифікації і про відповідальність за ці неподобства особисто голови ОДА Михайла Папієва. Він пропонував сесії розглянути звернення до президента про звільнення Папієва з посади. Провладна більшість його не підтримала. Так само не підтримала вона пропозицію Бурбака стосовно включення в порядок денний питання (зареєстрованого канцелярією ще 5 червня) щодо недовіри голові Чернівецької облради Михайлу Гайничеру.

А депутат свободівець Назар Горук окрім того, що теж звинуватив партію регіонів в фальсифікаціях виборів, вручив регіоналам гарбуза, в знак того, що буковинці не голосують за партію влади і не довіряють їй.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ВО \”СВОБОДА\”


У Чернівцях депутати-свободівці вручили голові ОДА гарбуза

На засіданні 13 сесії Чернівецької обласної ради 16 листопада 2012 р. голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Назар Горук заявив, що вибори до Верховної Ради на Буковині відбулись непрозоро, а їхні результати були сфальсифіковані. Відповідальність за порушення політичних прав та свобод українців опозиція покладає особисто на Віктора Януковича та Партію регіонів. На знак протесту проти фальшування виборів та вияву недовіри до чинної влади, представники «Свободи» від імені буковинців вручили гарбуза голові Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлові Папієву.

«Колись наречені, до яких приходили негідники свататись і обіцяли вірність і любов у знак відмови давали їм гарбуза. Ми хочемо партії влади, яка обіцяє покращення життя вже майже три роки, вручити гарбуз як символ відмови і недовіри», – заявив Назар Горук.

Крім того, під час роботи сесії обласної ради, депутати розглянули зміни до обласного бюджету, комплексної програми розвитку земельних відносин, затвердили комплексну програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування на 2013-2015 роки.

Жваве обговорення опозиційних депутатів викликала Комплексна програма профілактики правопорушень в Чернівецькій області на період до 2015 року у той час як «регіонали» мляво брали участь у роботі сесії. Млявість провладних депутатів переросла в ігнорування депутатських запитів, які, в основному, подавали від фракції ВО «Свобода» та інші опозиційні фракції.

Свободівські депутати винесли на розгляд сесії запити, у якмх порушені вкрай важливі для краян проблеми. Зокрема депутат Віталій Мельничук у своєму запиті вимагав від керівництва правоохоронних органів області проінформувати що зроблено для з’ясування питання появи та зникнення автомобіля швидкої медичної допомоги у с. Топорівці Новоселицького району, яка була подарована кандидатом в народні депутати від влади Геннадієм Федоряком. В іншому запиті йшлося про звернення до депутатів м. Новодністровська з проханням з’ясувати причини підвищення майже у 2 рази тарифів на водопостачання та водовідведення.

peredplata