Віталій Мельничук: «Свобода» проконтролює аби голова облдержадміністрації дотримав слова

Віталій Мельничук: «Свобода» проконтролює аби голова облдержадміністрації дотримав словаГолова постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань праці та соціального захисту населення свободівець Віталій Мельничук під час сесії облради має намір винести на розгляд питання щодо ситуації довкола ТзОВ ВКТ «Арго». Крім того, депутат обласної ради від ВО «Свобода» наполягатиме аби голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв доповів, які кроки вже зроблені для погашення кількамільйонної заборгованості із зарплатні працівникам підприємства.

Про це Віталій Мельничук повідомив під час акції протесту трудового колективу ТзОВ ВКТ «Арго».

18 грудня 2012 року у селі Атаки Хотинського району майже 60 працівників заводу «Арго» перекрили автошлях, який сполучає Чернівецьку та Хмельницьку області. Люди у такий спосіб намагалися привернути увагу влади до того, що вже тривалий час не отримують зарплатні, а органи виконавчої влади, які повинні виконувати постанови суду про виплату трудовому колективові зарплатні, наразі бездіяльні.

Протестувальники тримали в облозі автошлях більш ніж три години, поки до них не прибув голова облдержадміністрації та не пообіцяв уже того ж дня розпочати розв’язувати проблему ТзОВ ВКТ «Арго».

«Проблеми в державі накопичилися саме тому, що влада не бажає чути про людські біди до того часу, коли вже терпіння народу переходить всі межі і люди вдаються до радикальних акцій протесту. Люди зверталися до багатьох депутатів, до журналістів місцевих та всеукраїнських видань, телеканалів, але дослухалися до людських проблем далеко не всі. Це вже вдруге проблема ТзОВ ВКТ «Арго» буде виноситися мною на розгляд сесії обласної ради. Сподіваюся, що голова облдержадміністрації дотримає свого слова, яке він дав людям», – зазначив Віталій Мельничук.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО \”Свобода\”.

peredplata