\”Піаністи\” в Чернівецькій обласній раді не перевелися ВІДЕО ОНОВЛЕНО

"Піаністи" в Чернівецькій обласній раді не перевелися ВІДЕО ОНОВЛЕНОНа черговій сесії Чернівецької обласної ради звично працюють піаністи. І це депутати від партії регіонів. Зокрема, на \”гарячому\” ми зловили наступних депутатів-регіоналів – голову Сторожинецької РДА Франца Федоровича, голову Кельменецької ОДА Миколу Довганя, директора Сокирянського ВПУ Петра Ширінгу. Вони голосували за своїх сусідів в період їх відсутності. На зауваження опозиціонерів, щоб депутати голосували особисто, голова облради Михайло Гайничеру не відреагував, сказавши, що то не в його компетенції слідкувати за тим, як хто голосує.

І взагалі на засіданні сесії творився якийсь безлад. Депутати від партії регіонів сиділи на чужих місцях, хоча, переконують, голосували там своїми картками.

На наше зауваження голові постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики Матвію Куцаку про ганебні факти неособистого голосування, той відмахнувся, мовляв, порушень в тому, що депутат проголосував за свого сусіда в період відсутності іншого, немає.

Нагадаємо, ми вже писали про чернівецьких \”піаністів\”, однак результату це не дало.

У зв\”язку з вищевикладеним та нереагуванням з боку головуючого та голови постійної комісії облради, громадський активіст Григорій Сорочан пропонує наступну річ:

1. зайти за лінком http://goo.gl/GDtqE

2. звантажити файл

3. дописати, що потрібно та вказати особисті дані

4. роздрукувати

5. відсилати листом із повідомленнями про вручення до прокуратури Чернівецької області та Генеральної прокуратури України.

6. повідомити про відповідь.

peredplata