Буковинець на Калинці нашахраював 3 мільйони гривень

Буковинець на Калинці нашахраював 3 мільйони гривень У рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження відкритого за фактом шахрайських дій відносно буковинця, працівники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами та слідчого управління УМВС України в Чернівецькій області здійснили ряд слідчо-оперативних заходів на території МТК «Калинівського ринку».

У рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження відкритого за фактом шахрайських дій відносно буковинця, працівники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами та слідчого управління УМВС України в Чернівецькій області здійснили ряд слідчо-оперативних заходів на території МТК «Калинівського ринку».

Під час цих заходів міліціонери вилучили в одного з підприємців матеріальні цінності, зокрема, ювелірні вироби, боргові розписки, документи, які підтверджують фінансово-господарську діяльність та грошові кошти іноземних держав на суму еквівалентну понад трьом мільйонам гривень.

Наразі встановлюється походження даних коштів, причетність підприємця до незаконної конвертації валюти та можливість легалізації грошей здобутих злочинним шляхом.

За даним фактом триває досудове слідство, повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata