Дістало

Артур Мунтян не шанований для багатьох буковинців молодий чоловік, який наважився всупереч усіх за і проти стати не без допомоги свого татуся на місце там де йому не місце, шокував своїм призначенням багатьох людей які бачили за своє життя різні дива. Вам Артуре не соромно обіймати посаду заступника ОДА? Відповідь проста: не соромно. Батько Ваш не сумнівається, що те місце Ваше і забив він на всіх хто мислить по іншому. Не вже Ваш батько який так і не став за часи свого правління порядним чиновником і не засвоїв правило передавати тільки порядні речі для спадкоємців, дає Вам шанс і право продовжувати займатися решаловом на Буковині? Це плювок в обличчя якщо не всім то багатьом буковинцям які ,ще хоч в щось вірили(колись) Повірте Ви там не надовго, а саме тільки на той період часу на який Ви будете “потрібні”.Нічого особистого тільки те , що стосується Вас в професійному ключі.
Для розвитку Буковини маючи усі сили і повноваження Ваш батько не зробив нічого. Все пішло на розвиток Вашої родини і Вам подібних.
Ви настільки вже набридли своїми корупційними скандалами і дерибанами землі буковинської, що вже край. Ваша зневага нищить простих людей, принижує їх. Ви безсоромні, напаковані персони, дивуюся Вашій пихатості і цинізму. І головне, що Ви нічого не збираєтеся змінювати. Ваше кулуарне “з інших світів життя” брутальне і фальшиве по відношенню до простих українців. Ви Артур чого і чому хочете навчити буковинців? Величезний відсоток буковинців живе в злиднях, вони ледве зводять кінці з кінцями. Ви прийшли вирішити свої питання і помститися за батька? і усім тим хто став поперек Вам і Вашому оточенню? І повірте, що жодна свідома людина яка розуміє певні речі ніколи не повірить, що Ви прийшли покращити їх добробут. Артур Ви би відірвалися від сидіння своєї іномарки
і пройшлись б містом своїми ноженьками а краще з рюкзачком за плечиками по області, щоб побачтити як живуть Буковинці особливо в селах як їм там гірко і як вони плачуть і сумують за нормальним життям, бо так само як і Ви хочуть жити але жити в нас повинен тільки Ваш “клан” сімейний і Вам подібні а Вас так багато, що Ви навіть самі не уявляєте наскільки багато. Стільки страждань від Ваших ганебних вчинків це просто жах, як Ви б знали наскільки Ви набридли буковинцям, особливо тим які не можуть звезти кінці з кінцями. Ви настільки пірнули в світ грошей, що все решта для Вас не має значення.Ви настільки вміло розставляєте своїх людей навколо себе, що багатьом треба брати у Вас лекції на предмет цієї майстерності. Вам байдуже, Вам плювати на всіх. ,Щаслива родина яка розвивається виключно в своєму визначеному для себе світі.
 В”ячеслав Хабайло, журналіст
 

peredplata