Нардеп Ванзуряк: Папієв і Ко мають піти з області ВІДЕО

Нардеп Ванзуряк: Папієв і Ко мають піти з області ВІДЕОПро це заявив народний депутат України Роман Ванзуряк. Він, зокрема, зазначив, що дуже багато було скандальних рішень обласної влади. Влада не хотіла йти на компроміс з демократичними силами, не хотіла дослухатися до думки суспільства.

– Загальна оцінка (обласної влади, – ЧАС) є негативною, негативною в усіх відношеннях, – зауважив Роман Ванзуряк. – І на сьогоднішній день є велика заборгованість по заробітній платі і це демонструє те, що влада не справилась зі своїм основним завданням, яке мала би зробити. Питання книгарень демонструє абсолютну недовіру до нашої влади і так само ті рішення, які були прийняті обласною радою абсолютно не відображають того настрою і тих думок, які на сьогоднішній день є в суспільстві. Є багато інших проблем, які ігноруються.

– Влада досить серйозно зайнялася виборами до верховної ради, зробила все, щоб провести всіх чотирьох кандиадтів, на що було пущено досить серйозний державний ресурс і, я думаю, це якраз є причиною того, що на сьогоднішній день влада не може справитися з тими основними завданнями життєдіяльності області, з якими вона мала би досить успішно справлятися, – підкреслив Роман Ванзуряк.

– Я підтримую ініціативу, щоб всі губернатори, призначені президентом не працювали, – зазначив Ванзуряк. – Тому що кожен з них по всій території України не продемонстрував тої роботи, яка мала б бути. І я вважаю, що вся команда, яка прийшла до влади від цього президента і партії регіонів на сьогоднішній день не має працювати і не має бути. Якщо треба написати таке звернення до президента (щодо звільнення Папієва з посади, – ЧАС), то я можу таке звернення написати і можу підтримувати такі звернення усіма своїми діями.

ВІДЕО

peredplata