22 лютого – знущання над країною

22 лютого - знущання над країною22 лютого чи не на всіх загальнонаціональних телеканалах відбудеться грандіозний \”Діалог з країною\” президента Януковича. В анонсі йдеться: \”Віктор Янукович у прямому ефірі зможе відповісти на питання громадян, поставлені під час прямих включень з різних міст України, а також з \”гарячої лінії\” за номером телефону 0800-50-2013.\” Мені ж видається цей фарс просто знущанням над КРАЇНОЮ (тими 40 з гаком мільйонами, що лишились і виживають тут).

Президент вже близько двох років боїться зустрічатися з журналістами (окрім як \”пульних\”), не реагує на критику, на ґрунтовні антикорупційні розслідування щодо узурпації всіх і вся \”Сім\’ї\”, на громадське невдоволення, на акції протесту, на чи не щоденні новини про бєспрєдєл та беззаконня в КРАЇНІ, від якого вже навіть страшно думати, що буде за рік-два, на результати моніторингів міжнародних організацій, в тому числі про вибори, стан дотримання прав людини, свободи слова тощо, на загалом все, що відбувається в КРАЇНІ.

Але він готовий до \”Діалогу з КРАЇНОЮ\” – з групою попередньо профільтрованих навчених-завчених людей, які беззубо питатимуть про вічне (знаєте, які це запитання, – про все і ні про що). Для імітації \”діалогу\” пропустять нейтральне питання про тимошенко-луценко. решта ж буде \”діалогом з адміністрацією президента\”.

Надія ВІРНА

Світлина www.patent.net.ua

peredplata