Максим Бурбак, як народний депутат, має зарплатню більше 13 тисяч гривень

Максим Бурбак, як народний депутат, має зарплатню більше 13 тисяч гривеньЯк повідомив сьогодні під час прийому громадян народний депутат від фракції \”Батьківщина\” Максим Бурбак, місячний заробіток його на посаді депутат складає більше 13 тисяч гривень. За лютий, за словами нардепа, депутати отримають зарплату тільки за ті кілька останніх днів місяця, а не повну місячну. На запитання ж щодо помічників, сказав, що у нього 19 помічників, 4 з яких на платній основі.

Депутат також наголосив, що Чернівецька міська рада до цього часу не забезпечила народних депутатів приміщенням для прийому громадян. Він стверджує, що відмовка влади, що в неї немає приміщень технічно оснащених, смішна, адже варто було задуматися про підготовку приміщень задовго до виборів. Адже депутатам немає де приймати громадян, окрім як в офісі партії.

Сьогодні прийом громадян відбувся в кімнаті депутата Чернівецької обласної ради.

На запитання одного з відвідувачів, студента Буковинського медуніверситету щодо долі книгарень, Максим Бурбак наголосив, що 26 лютого о 9:30 відбудеться судове засідання щодо позову про незаконність прийняття рішення про звільнення книгарень. Він також зазначив, що звернувся до правоохоронних органів щодо дій новопризначеного директора книгарні \”Букініст\” Едуарда Добржанського, який, за словами нардепа, \”ввів в оману\” правоохоронні органи про втрату печатки. Після чого йому було видано нову печатку, з якою він закінчив процес інвентаризації книгарні.

peredplata