Народний депутат Максим Бурбак вважає, що конфлікт на ТВА відбувається з негласної підтримки голови ОДА Михайла Папієва

Народний депутат Максим Бурбак вважає, що конфлікт на ТВА відбувається з негласної підтримки голови ОДА Михайла ПапієваНатомість інші співвласники кажуть, що Василь Забродський не має жодного права втручатися у роботу телекомпанії, бо звільнений з посади генерального директора.
– Власник офісу передав мені в позичку приміщення під приймальню і я маю відповідний договір, – пояснив народний депутат Максим Бурбак. – Але пан Забродський увірвався в приміщення, розбив двері, тож я написав до міліції заяву про його хуліганські дії. Він не мав жодного права припиняти роботу ТВА.

ро подальшу долю телебачення наразі ніхто нічого сказати не може. Максим Бурбак каже, що ТВА має нового керівника, який має займатися справами.

Інший народний депутат Андрій Пишний звернувся до міліції з усною заявою про погрози з боку пана Збародського вогнепальною зброєю.

– Вулицями Чернівців ходить неадекватна людина з пістолетом і погрожує його застосовувати, однак міліція не реагує, – заявив Максим Бурбак.

Нардеп також вважає, що конфлікт на ТВА відбувається з негласної підтримки голови ОДА Михайла Папієва, бо влада не хоче втрачати телеканал, який поливав брудом опозицію.

Джерело: molbuk.ua

Свою позицію стосовно перипетій на телеканалі на прес-конференції голова облдержадміністрації, Михайло Папієв висловив так:

– Я би порадив усім учасникам конфлікту в першу чергу звернутися до суду і там вирішити свої проблеми. Я не є прихильником комерційних розборок. Але мені все ж таки цікаво, яка участь і який законний статус народного депутата України, коли він приходить вирішувати корпоративний спір і чи не є це ознаками корупції?, – підкреслив Михайло Папієв, голова облдержадміністрації.

peredplata