Грядуть вибори?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Ну, що? Нічого нового у підходах до нових парламентських і президентських виборів..
Як завжди вони розпочалися з війни компроматів. “Вагнергейт”, “Документи Пандори”, звільнення Дмитра Разумкова з посади, загадкова смерть депутата Антона Полякова. Тепер дійшла черга до лідера фракції СН Давида Арахамії. Хто наступний?
Голова депутатської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія двічі користувався приватними літаками компанії, яка опосередковано пов’язана із олігархом Дмитром Фірташем, повідомляє низка українських видань. Зокрема, з отриманих від джерел документів журналістам стало відомо, що Арахамія під час припинення авіаційного сполучення двічі літав до Відня приватним літаком, який належить структурам, пов’язаним із Фірташем.
Сам народний депутат пояснив візит до Відня медичними причинами. Він сказав, що не міг контролювати, кому належить літак.
Згодом помічник парламентаря не на камеру показав журналістам папери, які свідчать про те що дружина Арахамії двічі замовляла у грузинської туристичної фірми медичні послуги включно із трансфером. Вартість кожного перельоту до Відня становила 24 тисячі євро.
Крім того, журналістське розслідування зафіксувало зустрічі Арахамії з народним депутатом від ОПЗЖ Ігорем Абрамовичем, якого пов’язують із олігархами Павлом Фуксом та Віталієм Хомутинніком. Іншим учасником зустрічі був колега Арахамії по фракції Остап Шипайло. Жоден з учасників зустрічі, яка тривала близько двох годин, не зміг уточнити, чого вона стосувалася.
У вересні стало відомо, що Давид Арахамія відвідав матч “Динамо” з “Бенфікою”, де зустрічався з олігархом Ігорем Коломойським. За словами парламентаря в коментарі агентству “Інтерфакс”, вони лише “обмінялися жартами щодо закону про олігархів”.
Давид Арахамія та Ігор Коломойський
На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять
 
 

peredplata