Регіонали та тушки з Чернівецької обласної ради наказують депутатам-опозиціонерам, аби ті не підбурювали людей

Регіонали та тушки з Чернівецької обласної ради наказують депутатам-опозиціонерам, аби ті не підбурювали людейСьогодні прес-служба Чернівецької обласної ради розіслала звернення до народних депутатів, аби ті повернулися в парламент до своєї безпосередньої роботи, а не закликали народ виходити на вулиці. Під зверненням підписались Гайничеру М.І., Березовський Г.В., Кібіч І.С., Бауер М.Й., Грушко О.І., Апетрі Г.І., Віщук С.І.

Звернення до народних депутатів України від Чернівецької області

Ми, представники буковинської громади – депутати Чернівецької обласної ради, стурбовані тим, що народні депутати від опозиції у Верховній Раді України замість прийняття законів перешкоджають роботі парламенту. Більше того, вони хочуть перенести ці сумнівні «традиції» в регіони проголошуючи чергові «революції» і «повстання». А історія вчить: повстання вигідні вождям і невигідні народу, людям, бо несуть їм тільки лихо і горе.

Чи не збирається лідер об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк розпочати свій проголошений «похід в народ» з рідної Буковини – толерантного краю, де варто жити?

Як депутати обласної ради, ми сподіваємося на корисну для Буковини співпрацю з народними депутатами України від Буковини. Ми раді будемо бачити їх у нашій сесійній залі – в якості колег, які спільно вирішують проблеми жителів області, а не в якості політично заангажованих «революціонерів», що провокують розбрат. І приклади такої ефективної співпраці в області вже з’являються, що, зокрема, було продемонстровано на останній сесії Чернівецької міської ради.

Нам в обласній раді належить приймати рішення, які безпосередньо стосуються наших земляків – це і ремонт доріг, і забезпечення медичного обслуговування жителів регіону, і розвиток соціальної інфраструктури, і інші не менш важливі проблеми. Тому будь-які спроби перешкодити роботі депутатського корпусу області розцінюватимемо як такі, що спрямовані проти Буковини, на шкоду буковинському суспільству.

Депутати Чернівецької області очікують від народних депутатів України конструктивного співробітництва, а не протистояння. І Буковина має продемонструвати всій країні приклад такої співпраці.

Шановні народні обранці! Поверніться в парламент до своєї безпосередньої роботи, яку ви не так давно обіцяли своїм виборцям сумлінно виконувати. Сприйміть це звернення як наказ ваших виборців.

Гайничеру М.І., Березовський Г.В., Кібіч І.С., Бауер М.Й., Грушко О.І., Апетрі Г.І., Віщук С.І.

peredplata