Юлия Латынина /Стрим с Христо Грозевым: Вагнергейт./ 18.11.2021/ LatyninaTV /.

Христо Грозьєв на “Эхо Москвы” про те, чому і як Єрмак, Зеленський і їх оточення намагались приховати істину про операцію “Авеню” (Вагнергейт)
В інтервю Юлії Латиніній журналіст-розслідувач Христо Грозьєв виклав усе нутро спецоперації “Авеню” (Вагнергейт). Дуже цікаві і важливі речі і, зокрема про те, чому операція була провалена. Однозначно – через відстрочку її завершення. (https://www.youtube.com/watch?v=-EmQn_5DMIY&t=2409s)
Юлія Латиніна:
“Христо – бомбічний. Наоповідав купу неймовірних речей. Про те, що “буків” на Донбасі до збиття МН17 було три, і один згорів. Про те, як вагнерівець запитав свого куратора у ФСБ: “кличуть у Венесуелу охороняти “Роснефть”, чи можна їхати?” і куратор з ФСБ йому відповів: “можна”. Про те, як вони поговорили із цими вангерівцями вже після того, як їх передали Росії.
Мабуть, найважливіша річ, яку він сказав: не можна сказати, що ця операція була невдалою. Ця операція досягла однієї дуже важливої ​​мети: а саме, записані сотні годин бесід із найманцями, де вони хвалиться, як і кого вбивали і хто їх курирував на Донбасі”.
P.S. Між іншим, наступного тижня Європейський парламент буде обговорювати діяльність ПВК “Вагнер” і в тому числі провал операції “Авеню” (Вагнергейт).
 
 
 

peredplata