Проект звернення учасників акції «Не допустимо ГКЧП-2 в Україні!»

Проект звернення учасників акції «Не допустимо ГКЧП-2 в Україні!»

Звернення
учасників протестно-інформаційної акції
«Не допустимо ГКЧП-2 в Україні!»

до громади Буковини,
народних депутатів,
депутатів місцевих рад

Ми, громадяни України, з обуренням зустріли звістку про те, що народні депутати Верховної ради від партії регіонів та їхні прислужники комуністи 4 квітня вчинили спробу антиконституційного перевороту у Державі.

Вони порушили Закон, Конституцію та регламент ВР, покинули приміщення парламенту і проводили пленарні засідання на вулиці банковій, де знаходиться адміністрація президента.

Там «путчисти» приймали антиконституційні закони. Всупереч Конституції України ці депутати не призначають виборів мера та депутатів Київради у столиці України. Вони не проголосували за призначення виборів у Чернівцях. Місто уже більше двох років безголове.

Опозиція всіма силами стримує антиконституційні перевороти у Києві. Депутати від фракції ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «УДАР» та окремі патріоти-позафракційники закликали людей на акцію, яка проходитиме у столиці України в неділю 7 квітня.

Ми підтримує опозицію у їхніх намірах не допустити антиконституційного перевороту в Державі та намаганнях провести вибори мера та депутатів у Києві і Чернівцях.

Закликаємо всю прогресивну громадськість України та світу засудити спробу перевороту, яку здійснила партія регіонів та комуністи.

Вимагаємо від правоохоронців, СБУ та прокуратуру порушити кримінальну справу проти «путчистів» і покарати їх з усією суворістю українського Закону.

Залишаємо за собою право всіма засобами захищати Українську Державу та її Конституцію.

м. Чернівці 05.04.2013 року

Світлина www.0542.in.ua

peredplata