В Чернівцях активісти вимагали не допустити ГКЧП-2 в Україні

В Чернівцях активісти вимагали не допустити ГКЧП-2 в Україні5 квітня небайдужі провели інформаційно-протестну акцію під назвою \”Не допустимо ГКЧП – 2 в Україні!\”, метою котрої було поінформувати чернівчан про спробу перевороту, яку вчора здійснили депутати верховної ради від партії регіонів, комуністів та тушок. Вони прийняли звернення до громади Буковини, депутатів верховної та місцевих рад.

В Чернівцях активісти вимагали не допустити ГКЧП-2 в Україні

В Чернівцях активісти вимагали не допустити ГКЧП-2 в Україні

Текст звернення:


Звернення
учасників протестно-інформаційної акції
«Не допустимо ГКЧП-2 в Україні!»

до громади Буковини,
народних депутатів,
депутатів місцевих рад

Ми, громадяни України, з обуренням зустріли звістку про те, що народні депутати Верховної ради від партії регіонів та їхні прислужники комуністи 4 квітня вчинили спробу антиконституційного перевороту у Державі.

Вони порушили Закон, Конституцію та регламент ВР, покинули приміщення парламенту і проводили пленарні засідання на вулиці банковій, де знаходиться адміністрація президента.

Там «путчисти» приймали антиконституційні закони. Всупереч Конституції України ці депутати не призначають виборів мера та депутатів Київради у столиці України. Вони не проголосували за призначення виборів у Чернівцях. Місто уже більше двох років безголове.

Опозиція всіма силами стримує антиконституційні перевороти у Києві. Депутати від фракції ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «УДАР» та окремі патріоти-позафракційники закликали людей на акцію, яка проходитиме у столиці України в неділю 7 квітня.

Ми підтримує опозицію у їхніх намірах не допустити антиконституційного перевороту в Державі та намаганнях провести вибори мера та депутатів у Києві і Чернівцях.

Закликаємо всю прогресивну громадськість України та світу засудити спробу перевороту, яку здійснила партія регіонів та комуністи.

Вимагаємо від правоохоронців, СБУ та прокуратуру порушити кримінальну справу проти «путчистів» і покарати їх з усією суворістю українського Закону.

Залишаємо за собою право всіма засобами захищати Українську Державу та її Конституцію.

м. Чернівці 05.04.2013 року

peredplata