Ректор українського ВНЗ помер від вогнепального поранення: деталі

21 жовтня стало відомо про раптову смерть Віктора Огнев’юка, ректора Київського університету імені Бориса Грінченка. Тепер же в поліції назвали ймовірну причину смерті очільника вишу.

Про це пише Укрінформ.

За словами речниці поліції Київської області Ірини Прянішнікової, головна версія поліції зараз – це самогубство.

“Тіло скероване на судмедекспертизу… Наразі ми розглядаємо одну з головних версій – це самогубство. Принаймні, всі обставини даної події говорять це”, – зазначила вона.

Вона додала, що 21 жовтня близько 10-ї ранку до правоохоронних органів надійшло повідомлення про подію. Смерть Віктора Олександровича наступила не одразу, його намагалися врятувати, але не змогли.

Прянішнікова уточнила, що помер ректор внаслідок поранення з вогнепальної зброї, додавши, що більше деталей буде відомо згодом.

Віктор Огнев’юк – доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України. У жовтні 2007 року став ректором університету імені Грінченка.

За 15 років ректорства Огнев’юка університет помітно виріс у рейтингах за багатьма критеріями: збільшилася кількість абітурієнтів і студентів, додали нові спеціальності.

peredplata