ПАВЛО ЗІБРОВ – МЕРТВІ ОРКИ НЕ ГУДУТЬ

 

Пісня “Мертві бджоли не гудуть” залишається однією з найпопулярніших у репертуарі відомого українського музиканта Павла Зіброва. 8 листопада артист презентував змінену композицію, в якій заспівав: “Мертві орки не гудуть”.

В оновленому треку співак згадав головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а також “Байрактари”, “Джавеліни” та іншу потужну зброю наших військових. Кліп до пісні Зібров розмістив на своєму YouTube-каналі, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

У відеороботі артист з’явився в образі Рембо, який знищує окупантів за допомогою біологічної зброї – бойових бджіл у синьо-жовту смугу.

“З того світу вороття не бува ніколи / Б‘є Залужний москаля за свободу й долю / Будем разом їх мочить з ночі і до ранку / Згинуть на святій землі, орки до останку / На цім світі бий, соколе / Хай відчують нашу лють / Мертві орки, мертві орки / Мертві орки не гудуть / Ворогів нещадно б’ють наші збройні сили / Щоб скоріше в Україні ми щасливо жили / Байрактари, джавеліни, стінгери і танки / Нищать орків-москалів з вечора до ранку”, – співає Зібров у зміненому хіті.

“Пушка”, “Браво”, “Бомба”, “Музична зброя”, “Не гудуть, але смердять”, – залишають у коментарях слухачі.

 

 

 

peredplata