Що це було в Омані і в Ірані 3 роки тому?

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя
“Кажуть! Наголошую, КАЖУТЬ, що руку допомоги Зеленському тоді протягнув давній товариш і колега батька Андрія Єрмака генерал армії Росії, один із ключових керівників російських спецслужб Дмітрій Патрушев. Ось під час цього самого польоту, чи перельоту Маскат (Оман) – Київ (Україна) все і сталося.
Після цього відбулась зміна уряду України і зміна найближчого оточення Bолодимира Зеленського у ОП. А Андрій Єрмак спробував підсилити ТКГ у Мінську очільниками ДНР і ЛНР та перевести Росію у статус спостерігача, а не учасника конфлікту на Донбасі.
… Це, поки що, контури версії. Більш зрозуміло все стане після встановлення обставин перельоту Зеленського і Єрмака з Оману в Україну.
Тож давайте доведемо разом цю справу до кінця і розставимо усі крапки над “і”. Написав я три роки тому. І ось сьогодні на День дурня Facebook зробив мені сюрприз і нагадав про цей допис трирічної давнини.
***
На жаль, подробиці і обставини цього незрозумілого вояжу Зеленського і Єрмака в Оман так і не з’ясовані.
***
Люди! Ви просто не розумієте ситуацію:
1). Зеленський катається на лижах у Карпатах на базі Коломойського у Буковелі. Покатався, пофоткався і раптом… бац і він в Омані, в Маскаті разом з Єрмаком в Оманi .
2). До кого Зеленський там приїхав і з якою метою в Оман? У цей час султан Омана Кабус бен Саід знаходився у клініці при інституті університету Лювен у Бельгії. Його там лікували від раку. У ті дні в Оманi були Дні жалоби і молитви за султана Омана Кабуса.
Коли виникло питання цього розслідування я поїхав у госпіталь в Лювені до Султана. Його охорона і вся дипслужба там чергували. До Султана мене не пустили, але заявили, що на цей час жодних офіційних візитів і візитів офіційних осіб в Оман не передбачено. Поїздку Зеленського туди оцінили як просто туристичну поїздку.
3). Посол України в ОАР, який відповідає і за Оман не мав жодного поняття про приїзд Зеленського в Оман. МЗС України також не готували цей візит.
4). Питання! Що це було в Омані і в Ірані?
 

 

peredplata