Володимир Зеленський долучився до роботи саміту G7 !!!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає
-І в Херосімі, де відбувається саміт G7 почався літній веселий дощ з веселкою. Марновіри, до яких належу і я, вбачають у цьому гарний знак від всесвіту.
Зеленський прибув у Херосіму на саміт “Великої сімки”. Першим його захопив у обійми прем`єр Великобританії Ріші Сунак. Ага, давно не бачились… Ще цього тижня у Лондоні.
З числа почесних гостей на саміт у Херосіму прибув також прем`єр Індії Нарендра Моді. І Зеленському відразу організували зустріч з Нарендрoю Моді. Це було перше спіткання Володимира Зеленського з Нарендрoю Моді від початку війни.
Що тут важливо і цікаво знати! Індійський фактичний лідер Нарендра Моді вже двічі відкладав традиційні щорічні саміти з Володимиром Путіним. Однак геополітична карта світу змінюється так швидко, неначе візерунки у калейдоскопі. З Путіном – ні, а з Зеленським – так.
Але, як кажуть дотепники: не бійтесь несподіванок, серед них бувають і хороші.
Черакаю на хороші і гарні несподіванки з Херосіми.
P.S. Учора  дорікали Зеленському, що поїхав у Саудівську Аравію замість Япононії на саміт G7. Поки що партія розігрується по-нотах. Київ – Саудівська Аравія… А відтак під супроводом літаків П’ятого флоту США Володимир Зеленський безпечно прибув у Херосіму.

peredplata