Скільки двійників у Путіна? Розбиралися японські експерти…

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Японські фахівці з розпізнавання осіб і голосової ідентифікації підтвердили теорію, що набирає популярності, про наявність у Володимира Путіна “двійників”, які заміняють президента Росії на публічних заходах, пише британський таблоїд The Sun.
(Подивіться відео, дуже цікаво!)
Проаналізувавши різні виступи Путіна з використанням технологій штучного інтелекту, японські експерти дійшли висновку, що російський президент має щонайменше двох двійників.
За “реального” був обраний Путін, який у травні 2023 року проводив парад на Красній площі у Москві. При порівнянні рис обличчя японські фахівці з’ясували, що президент, який у грудні 2022 року проїхав Кримським мостом за кермом автомобіля Mercedes, лише на 53% “збігається” з Путіним на параді.
Ще менше – лише 40% збігу – японські експерти виявили у “парадного Путіна” з президентом, який у березні 2023 року здійснив поїздку до Маріуполя.
Крім особи, було проаналізовано і голос Путіна. Фахівці Японського інституту аудіокомунікацій, які зазвичай співпрацюють з поліцією при пошуку та ідентифікації злочинців, порівняли слово “спасибо” зі звернення Путіна на Євразійському економічному форумі в травні 2023 року і те саме з трьох інших публічних виступів. Експерти виявили “великі відмінності” в тому, як Путін вимовляє звук “с”, а також характерні розбіжності в інших складах “(“па” та “сі”), пише The Sun.
Тому питання: який із цих трьох Путінів “помер”?

peredplata