Кадрова революція Білоскурського

19 вересня на факультеті іноземних мов відбулися вибори декана, перемогу на яких здобула кандидат філологічних наук, доцент Тетяна Колісниченко. Виборці відзначили її програму як таку, що відповідає актуальним потребам факультету та спрямована на його подальший розвиток.

У своїй стратегії Тетяна Колісниченко наголосила на важливості створення та впровадження інноваційних навчально-наукових рішень, які допоможуть ефективно відповідати на сучасні суспільні виклики. Вона також виділила зміцнення та розширення міжнародних зв’язків, що сприятимуть розвитку практичних навичок студентів і професійному зростанню викладачів.

Університет щиро вітає Тетяну Колісниченко з обранням на посаду декана та бажає успіхів у реалізації її амбітних планів, спрямованих на процвітання факультету та покращення навчального процесу.

 

19 вересня на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи ЧНУ ім. Юрія Федьковича відбулися вибори декана, перемогу на яких здобула доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти Інна Прокоп.

Її кандидатуру підтримали завдяки чіткій стратегії розвитку факультету та баченням подальшого зміцнення його позицій у сфері освіти

20 вересня на факультеті фізичної культури та здоров’я людини відбулися вибори декана, перемогу на яких здобув доктор педагогічних наук, професор Юрій Мосейчук. Його бачення розвитку факультету знайшло підтримку серед колективу завдяки чіткій стратегії, що відповідає сучасним вимогам освітньої сфери.

У своїй програмі Юрій Мосейчук наголосив на важливості модернізації діяльності факультету в рамках передвиборчої програми ректора Руслана Білоскурського. В його стратегії розвитку факультет позиціонується як ефективний освітньо-науковий і спортивний підрозділ, який протягом найближчих п’яти років сприятиме підготовці фахівців у галузях освіти та охорони здоров’я, що дотримуються цінностей європейського освітнього простору.

peredplata

Залишити відповідь