КП «Чернівціводоканал» шукає робітників

 
Комунальне підприємство «Чернівціводоканал» запрошує на роботу фахівців робітничих професій.

Підприємству потрібні слюсарі аварійно-відновлювальних робіт (29 вакансій) із посадовим окладом 4 638 – 6 458 гривень, електромонтери (4 вакансії) із окладом від 3638 до 5 458 гривень (спеціальна освіта, досвід, наявність допуску), електрогазозварник (2 посади) – оклад від 6 669 гривень (спеціальна освіта та досвід роботи, робота пов’язана зі зварюванням трубопроводів).

На підприємстві також є вакансії пробовідбірника, мулярів (3 вакансії), машиністів екскаватора (5 вакансій), машиністів насосних установок (4 вакансії), водіїв (4 вакансії), лаборанта хімічного аналізу 3 розряду.

КП «Чернівціводоканал» також запрошує інженера виробничо-технічного відділу, майстра насосних станцій, майстрів дільниць каналізаційних та водопровідних мереж.

Детальніше про вакансії можна дізнатися на сайті КП «Чернівціводоканал» за посиланням: https://vodokanal.cv.ua/vakanciji 

За більш точною та детальною інформацією звертайтесь будь ласка на офіційну сторінку підприємства vodokanal.cv.ua або у групу на Facebook

peredplata