На Буковину їде президент Петро Порошенко

Тут буде зустріч з матерями героїв Небесної сотні.

13 – 14 січня 2019 року очікується приїзд до Чернівецької області родин з Києва, Вінниці, Львова, Житомира, Запоріжжя, Хмельницького, Івано-Франківська, Волині.
13 січня вони спільно з сім’ями буковинських Героїв Небесної Сотні віддадуть шану нашим краянам – Василю Аксенину та Олександру Щербанюку.
Цього ж дня гості з різних куточків України відвідають самобутнє обласне фольклорно-етнографічне свято «Від Різдва Христового до Йордану», де матимуть змогу ознайомитись з багатовіковими традиціями зимових календарних свят буковинського краю.
13 січня 2019 року в рамках візиту до Чернівецької області родин Героїв Небесної Сотні з усієї України відбудеться прес-конференція представників делегації (гостей), де вони розкажуть про мету приїзду, враження від Буковинського краю, про відзнаки Героїв Небесної Сотні та інші актуальні питання.
Початок о 15.30.
Місце проведення: будинок з левами, каб. 418.
14 січня передбачається, що українські родини Героїв Небесної Сотні долучаться до традиційного святкування Маланки в смт. Вашківці Вижницького району.
Після цього в будинку з левами планується їх зустріч з керівництвом обласної державної адміністрації і, можливо з президентом України Петром Порошенком.

peredplata