Вибори до Ради: що відомо на цей час про реєстрацію кандидатів з Буковини

Центральна виборча комісія станом на ранок 21 червня офіційно зареєструвала кандидатами у народні депутати 13 осіб, які змагатимуться за мандати на мажоритарних округах Чернівецької області.

Як повідомляє molbuk.ua з посиланням на сайт ЦВК, наразі найбільша кількість кандидатів зареєстрована на виборчому окрузі №201 з центром у Чернівцях, а найменша – на окрузі №203 з центром у Новоселиці.

201 округ

Андрусяк Юрій Ілліч

народився 7 червня 1977 року в селі Купка Глибоцького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ДП “Герцаївське державне спеціалізоване лісництво агропромислового комплексу”, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.

Дідух-Кобзар Володимир Іванович

народився 14 серпня 1955 року в селі Любківці Снятинського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.

Кияк Максим Тарасович

народився 26 сiчня 1982 року в місті Чернівцях, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія “ГОЛОС”.

Кубай Інна Михайлівна

народилася 14 червня 1984 року в селі Пищатинці Борщівського району Тернопільської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, громадська організація “Квадрівіум”, член Політичної партії “Об’єднання “САМОПОМІЧ”, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія “Об’єднання “САМОПОМІЧ”.

Федорук Микола Трохимович

народився 20 березня 1954 року в селі Пісочне Ковельського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.

202 округ

Антонюк Ірина Валеріївна

народилася 6 листопада 1985 року в місті Кіцмань Чернівецької області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, керівник, Центр надання адміністративних послуг при Кіцманській районній державній адміністрації, член Аграрної партії України, проживає в місті Кіцмань Кіцманського району Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Аграрна партія України.

Орендович Микола Вікторович

народився 10 травня 1992 року в селі Зруб-Комарівці Сторожинецького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний спеціаліст відділу лісового господарства та мисливства, Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства, безпартійний, проживає в місті Сторожинець Сторожинецького району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.

Тичина Іван Георгійович

народився 18 жовтня 1983 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області, Департамент захисту економіки Національної поліції України, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.

Тодеренчук Василь Мірчович

народився 6 лютого 1972 року в селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, Великокучурівський сільський голова, безпартійний, проживає в селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.

203 округ

Попеску Іван Васильович

народився 16 квiтня 1964 року в селі Нижні Петрівці Сторожинецького району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Нижні Петрівці Сторожинецького району Чернівецької області, судимість відсутня, самовисування.

204 округ

Бурбак Максим Юрійович

народився 13 сiчня 1976 року в місті Чернівцях, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, самовисування.

Козак Василь Васильович

народився 15 травня 1959 року в селі Шебутинці Сокирянського району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Сокирянська районна рада Чернівецької області, член Аграрної партії України, проживає в селі Романківці Сокирянського району Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Аграрна партія України.

Кучурка Ольга Миколаївна

народилася 12 листопада 1990 року в селі Куражин Новоушицького району Хмельницької області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії “Об’єднання “САМОПОМІЧ”, проживає в місті Новодністровськ Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія “Об’єднання “САМОПОМІЧ”.

Як відомо, учора у ЦВК завершилась можливість подачі документів для реєстрації кандидатом у народні депутати. Центральна виборча комісія має до 25 червня зареєструвати осіб, що подали документи, кандидатами.

Про буковинців у списках політичних партій та інших політиків, які висловили наміри боротися за мандат і подали документи до ЦВК читайте у публікації Вибори до Ради: що відомо про буковинців, які планують боротися за мандат.

 

І це ще далеко не всі

peredplata