Представили нового керівника Держпідприємства “Неполоківський комбінат хлібопродуктів

Наказом міністерства агрополітики та продовольства  України виконуючим обов’язки Державного підприємства “Неполоковецький комбінат хлібопродуктів” призначено Василя Візнюка.

Його представлення колективу відбулося 18 листопада у залі підприємства, де зібралося більшість працівників комбінату, де працює близько 100 людей. 

Представили нового керівника та поспілкувалися з присутніми заступник начальника Департаменту агро-промислового розвитку облдержадміністрації Богдан Бойчук, т.в.о.голови Кіцманської райдержадміністрації Юрій Косар. 

Василь Візнюк запевнив присутніх керівників та колектив Неполоковецького КХП, що підприємство буде нарощувати виробництво і піднімати зарплату працівникам. Для цього комбінат продовжує закуповувати і приймати на зберігання зерно у підприємств усіх форм власності. Найближчим часом планується заключити вигідний контракт на поставки борошна у Марокко, що забезпечить збільшення доходів підприємтсва і, відповідно, Неплоковецький КХП зможе успішно працювати і розвиватися, оплачувати працю колективу і податки у бюджети. 

Новий керівник ДП “неполоковецький КХП” Василь Візнюк родом із Шипинців, працював на Харківщині,  у “Хлібній базі-77” Держрезерву та керував елеватором в Одеській області. 

 

 

peredplata