У Чернівецькій ОДА шукають заміну Пуршазі. Оголосили конкурс на заміщення вакантної посади

Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Сергій Осачук. У Чернівецькій обласній державній адміністрації оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства, яку дотепер займав Олександр Пуршага.

Про це йдеться у розпорядженні голови Чернівецької ОДА від 26 грудня 2019 року, яке оприлюднили на сайті.

“Оголосити конкурс на зайняття посади державної служби категорії “Б” – Директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької обласної державної адміністрації”, – йдеться у першому пункті розпорядження.

Іншим пунктом цього розпорядження затвердили умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади, а управлінню персоналом та нагород апарату ОДА провести цей конкурс 15 січня 2020 року. 

В затверджених умовах проведення конкурсу зазначається, що посадовий оклад директора департаменту складає майже 11 тисяч гривень, плюс доплати, надбавки і премії.

Документи на участь у конкурсі приймають у Чернівецькій ОДА до 28 грудня 2019 року, а інформація, подана через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС приймається включно до 9 січня 2020 року.

У коментарі кореспонденту ІА АСС Олександр Пуршага зазначив, що наразі він лише виконує обов’язки директора департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької ОДА. І коментувати розпорядження голови ОДА про оголошення конкурсу на заміщення зайнятої ним раніше посади він не буде.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/u-cherniveckiy-oda-shukayut-zaminu-purshazi-ogolosili-konkurs-na-zamischennya-vakantnoyi-posadi-53186?fbclid=IwAR3WvqmCIMdrRhrTNar6r_ZkIPWymCMUKaJuXE3RxWGpULKSMuEXJMZodLc. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata