.Виганяли “розбійників”, викликали повій і рукоблудили в Раді: топ найгучніших скандалів слуг народу Зеленського 2019

Політики лише за декілька місяців роботи нового парламенту відзначилися неоднозначною поведінкою

Виганяли “розбійників”, викликали повій і рукоблудили в Раді: топ найгучніших скандалів слуг народу Зеленського 2019
сьогодні, 14:57
У 2019 році українці обрали нового президента — Володимира Зеленського. Він склав інавгурацію у травні, а потім його партія “Слуга народу” набрала рекордну кількість голосів на виборах до Верховної Ради України – 43,18%.

Однак фракція “Слуга народу” відзначилася також гучними скандали у 2019 році. Знай.ua зібрав добірку найяскравіших інцидентів за рік.

“Вийди отсюда, розбійник ти”

Президент Володимир Зеленський у Борисполі змусив секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка покинути офіційну зустріч, знайшовши інформацію про його судимість.

Зеленський сказав про Годунка: “Коли людина дуже багато кричить, я завжди прошу знайти мені щось в інтернеті про неї. Я тут прочитав: газета – скажіть, правда це чи ні. Член “Батьківщини”, секретар Бориспільської міської ради, раніше засуджений за ч. 3 ст. 142 ККУ – “розбій, поєднаний з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень”. Ярослав Миколайович, це Ви?”.

“Вийдіть отсюда. Вийди отсюда, розбійник ти. Плохо чуєш мене? Я Вас спрашиваю, це Ви? Будете на райдміністрації кричати”, – сказав Зеленський, коли Годунок почав сперечатися, і додав: “Exit… Іди гуляй, Господи”.

Годунка вивели з зали, а Зеленський перепросив присутніх за емоції: “Не люблю бандитів просто”.

Інтимні листування Богдана Яременка

Народного депутата від “Слуги народу”, голову комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдана Яременка зловили на “інтимному листуванні” зі “жрицею кохання”.

Так, журналісти сфотографували екран смартфона Яременка, де нардеп обговорював з якоюсь жінкою умови з надання йому інтимних послуг та їх вартість. І все це відбувалося під час роботи парламенту в сесійній залі.

“Рукоблуддя” Іллі Киви

Серед нардепів відзначилися не лише “слуги народу”. У гучний скандал потрапив народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива. Кива намагався приховати від журналістів свою переписку, стоячи біля трибуни парламенту.

Однак журналісти зняли, з ким спілкувався народний обранець — моделлю, яка підписана у Киви в смартфоні як “Юля конкурс краси Одеса”. Після дзвінка дівчині, як можна побачити на записі, нардеп від ОПЗЖ став активно смикати штани в районі ширінки. Створюється враження, що він пестить свої статеві органи. Потім Кива навіщось підняв штанини й підтягнув шкарпетки.

Зазначимо, що Верховна рада IX скликання цьогоріч пропрацювала лише близько чотирьох місяців, але в “турборежимі”. Бажаючи виправдати очікування виборців, народні депутати мобілізувалися, щоб ухвалити максимум законів, обіцяних у передвиборчих програмах.

Нардепи зняли депутатську недоторканість, прийняли Виборчий кодекс та повернули до Кримінального кодексу статтю про покарання за незаконне збагачення, яку Конституційний суд скасував на початку року.

peredplata