Містичний Зеленський . ПОМЕР СУЛТАН ОМАНУ: ЗЕЛЕНСЬКОГО ВИКРИЛИ В БРЕХНІ

Містичний Зеленський
Помер султан Омана, який керував країною 50 років.
Зустрівся з Макроном – згорів Нотр-Дам.
Постояв з Меркель – у тій напад.
Поговорив з Трампом – імпічмент.
Злітав в Оман – султан помер
Вова! Їдь в Москву.
У Москву їдь, тобі кажуть!!!

Президент України Володимир Зеленський не міг зустрічатися з султаном Кабус бін Саїдом в Омані, адже султан був при смерті, бо дуже довгий час хворів на рак.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Микола Величкович.

“Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе про візит до цієї країни, якою той прикривав свій таємний відпочинок. Ясно, що коли монарх був при смерті, а він хворів давно, оманська сторона навіть теоретично не могла планувати візити закордонних лідерів. У брехні короткі ноги. Брехнею світ обійдеш, але назад не повернегшся. Банкова з Оманом забрехалася. Зе має вибачитися за брехню і визнати, що відпочивав”, – написав Величкович.

Як повідомляє BBC, султан Оману Кабус бін Саїд помер 11 січня після п’ятдесяти років правління. З 2015 року Кабус бен Саїд аль-Саїд хворів на рак. Будучи абсолютних монархом, він був не тільки главою держави, а й главою уряду, верховним головнокомандуючим, міністром оборони, закордонних справ і фінансів. Кабінет міністрів в Омані також призначається султаном. Правити державою він почав ще 1970 року.

Нагадаємо, керівник центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко заявив, що президент Зеленський так довго повертався з Оману, тому що можливо десь зупинявся по дорозі.

За інформацією програми журналістських розслідувань “Схеми” президент Володимир Зеленський повернувся з Оману майже через добу після авіакатастрофи літака МАУ в Тегерані.

Вранці 5 січня Зеленського з сім’єю помітили в Омані. Він відпочивав на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни – міста Маската.

peredplata