Давай синку: Батьки глави “Укрпошти” живуть в США, але підтримують Росію.

При цьому їх син Ігор Смілянський, будучи головою державного акціонерного товариства України, отримує в рік 22,8 мільйона гривень зарплати, за ці ж гроші він і забезпечує свого батька і матір.

 

Поки Україна веде війну за свою територіальну цілісність і захищається від агресії з боку Росії, серед деяких українських політичних діячів і публічних чиновників продовжує процвітати політика подвійних стандартів. Так, блогер Михайло Голуб виклав на своїй сторінці в “Твіттері” скріншот зі сторінки батька голови “Укрпошти” Ігоря Смілянського, який живе в США, але підтримує “рускій мір”, публікуючи на сторінці фото з пропагандистської акції “Безсмертний полк”. “Батьки Ігоря Смілянського, директора” Укрпошти “за 22,8 млн грн на рік з нашої кишені – справжні патріоти Росії, хоча живуть в США”, – пише блогер на своїй сторінці.

Більш того, батько глави “Укрпошти” на своїй сторінці в “Фейсбук” не соромиться постити провокаційні матеріали з проросійських і сепаратистських сайтів. Зокрема, йому дуже до душі екс-прем’єр-міністр України, соратник Януковича Микола Азаров.

“Главі державної “Укрпошти” підвищили зарплату до 950 000 $ в рік. При цьому глава американської пошти USPS отримує в рік всього $ 286,000, як якийсь Мустафа Найєм в Укроборонпромі. Як тобі таке, Ілон Маск?” – зазначив блогер.

За матеріалами Діалог

peredplata