У Києві Ердоган привітався з почесною вартою словами “Слава Україні!

Президенти України і Туреччини зустрілися біля Маріїнського палацу. Після цього Зеленський і Ердоган вирушили в церемоніальну резиденцію \ president.gov.ua Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час офіційної церемонії зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським на площі біля Маріїнського палацу привітався з почесною вартою словами “Слава Україні”.

У свою чергу почесна варта відповіла турецькому президенту словами: “Героям Слава!”.

Президенти оглянули зведений перед Маріїнським палацом стрій почесної варти, заслухали гімни Туреччини та України представили один одному офіційні делегації обох країн.

Після цього Зеленський і Ердоган вирушили в церемоніальну резиденцію президента України, де заплановані переговори. Після глави держав планують підписання низки українсько-турецьких двосторонніх документів. Зустріч Зеленського та Ердогана Згідно з повідомленням прес-служби Зеленського, очікується, що по завершенні переговорів, 14.10, президенти зустрінуться з представниками ЗМІ.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10857062-u-kiyevi-erdogan-privitavsya-z-pochesnoyu-vartoyu-slovami-slava-ukrajini-foto-video.html?fbclid=IwAR3OxgoNwoscDr0eAHB3oCM5_Zn8RXD7Mh6tcaU0kZSjVINnqY_z9wve8Qk

peredplata