Коронавірусние депутати влаштували скандал: вимагають “особливого” ставлення до своєї персони.

Про свавілля, яке чиниться в київських лікарнях, де лежать депутати, у яких виявили COVID-19, розповів адвокат Олександр Борішевіч.

Останній опублікував відео у себе на сторінці в соцмережі Фейсбук, в якому поділився кількома історіями, почутими від лікарів. “Перша: ординаторські лікарів (загальні кімнати для медиків, – прим. Ред.) В Олександрівській, Амосова, інших лікарнях зараз переобладнують під VIP-кімнати.

Друга: народні депутати, які лежать в Олександрівській лікарні, не хочуть лежати по двоє і по троє , і вимагають розселяти їх по кімнатах по одному “, – повідомив адвокат.

Пост викликав ажіотаж у користувачів, які кинулися активно обговорювати ситуацію:

А цвинтар для них окремий віп чи зі всіма будуть?!”

“Це часом не ті депутати які прилетіли з Куршавелю? Максимально довго приховували інфу та встигли уже багатьох заразити. Мдаа”

“Головного лікаря заставляють, і він це організовує, йому нема кули діватися.”

“100% згодна. Сестра працює лікарем в одній з міських лікарень,то каже, що робиться щось неймовірне. Лікарні не готові, медперсоналу нічим добиратися, а ту З/П, що отримують вся піде на оплату дороги, щоб добратися. Страшно!!!!”

“Якого вони в принципі пруться в лікарню з температурою 38? Їм треба сидіти вдома пити чай з малиною (іншого лікування не існує) і не займати чиєсь місце, місце тих, яким дійсно треба.”

 
 
 

 

 

peredplata