У нардепа Новинського діагностували коронавірус Наразі нардеп госпіталізований.

Народний депутат Вадим Новинський повідомив, що заразився коронавірусом. У себе в Facebook він написав, що здав тест на коронавірус після контактів із зараженими, його результат позитивний. 

“У відповідності з вимогами МОЗ про перевірку контактів людей, у яких виявлений Covid-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп’ютерна томографія легенів не визначила відхилень від норми”, – написав нардеп. 

Зараз Новинський планує дотримуватися рекомендацій лікарів і кілька днів провести в стаціонарі. 

 

“До повторного тестування лікарі поки обережні в висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій, я вирішив оголосити про це сам. Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу має намір дотримувати всі рекомендації лікарів і режим ізоляції. Всі, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування”, – підсумував нардеп. 

 
 

Нагадаємо, в Україні за останню добу зафіксовано 392 нових випадки зараження коронавірусом. Всього в країні підтверджено 3794 випадку. З них 108 летальних, ще 143 пацієнта одужали.

peredplata