У Чернівецькій області четверо депутатів-мажоритарників, усі з фракції “Слуга народу”

Найвідповідальніший із них – Максим Заремський, він виконав 34% обіцянок.
Загалом Заремський дав 38 обіцянок: виконав – 13, жодної проваленої немає, 25 – в процесі реалізації. Депутат, зокрема, виконав обіцянку зареєструвати кілька законопроєктів: про пільгове оподаткування для підприємств, що займаються глибинною переробкою деревини; про забезпечення державної підтримки розвитку “зеленого туризму” в гірських районах України; про зниження податкового навантаження на малий і середній бізнес в Україні.
23% обіцянок виконала Олена Лис. Всього у депутата 35 зобов’язань: виконала – 8, не виконала – 2, в процесі реалізації – 25. Серед провалених обіцянок нардепа – підтримувати всі законопроєкти, які передбачає передвиборча програма партії “Слуга народу”.
За даними наших аналітиків, у Валерія Божика зафіксовано 29 обіцянок: виконав – 6, не виконав – 2, в процесі реалізації – 21. Нардеп провалив обіцянки домогтися впровадження незалежного аудиту якості автомобільних доріг, а також звернутися до Кабміну і президента щодо відкриття пунктів пропуску “Красноїльськ” та “Дяківці”.
Георгій Мазурашу поки що виконав 11% зобов’язань.
У депутата загалом 37 обіцянок: виконав – 4, провалив – 2, в процесі виконання – 31. Серед виконаних – внести законопроєкт про фізичну культуру і спорт.

peredplata