Чернівціводоканал очолив бізнесмен: що про нього відомо

 

У Чернівцях призначили нового керівника комунального підприємства “Чернівціводоканал”. Ним став бізнесмен з медичною освітою Андрій Колесник. Його призначили за результатами співбесіди.

Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк.

Андрій Колесник закінчив Буковинський державний медуніверситет, а також має диплом з бізнес-адміністрування. Він — один із засновників фірми “Буковина-авто”, яка продає машини та запчастини до них. Приблизно 20 років був її очільником.

Засновник товариства “ТД Укркава”, яке займається гуртовим продажем кави та чаю, а також здає в оренду кавові апарати та машини. Також має частку в товаристві “Інвестиційна компанія Сіріус”, яке продає машини.

За 2020 рік Колесник заробив понад мільйон гривень від підприємництва. У готівці та на банківських рахунках зберігає понад 370 тисяч гривень, 17 тисяч доларів та 16 тисяч євро. Їздить на Infiniti FX35, 2007 року.

Нагадаємо, попередній керівник Чернівціводоканалу Борис Максимюк помер від коронавірусу. Відтак для підприємства шукали нового очільника, конкурсу на посаду не проводили.

peredplata