«Слугу народу» з Чернівців помітили в офісі таємничого бізнесмена Павлюка: як вона це пояснила.

 

Народну депутатку від фракції “Слуга народу” Олену Лис з Чернівців поряд з десятками інших депутатів цієї фракції журналісти помітили в офісі таємничого бізнесмена Іллі Павлюка.

Про це йдеться у новому журналістському розслідуванні BIHUS info.

За інформацією журналістів, кадри, на яких Лис повертається із офісу Павлюка, були зняті 26 травня.

Журналісти підійшли до Олени Лис та поцікавились, що вона робила у приміщенні таємничого офісу бізнесмена.

“Тут варто сказати, що отримувати якісь коментарі у нардепів, чому вони ходять до Павлюка – окрема забавка. Їх накриває хвилею тотальної амнезії”, – іронізують автори розслідування.

Водночас Лис відповіла на запитання розслідувачів:

“Те, що я десь зустрічаюся чи десь іду з людьми, ще не значить, що я йду з якоюсь метою. Я взагалі не розумію, чому ви мене про це питаєте”, – сказала нардепка з Чернівців.

Журналісти BIHUS info звернули увагу на те, що після відвідин офісу Іллі Павлюка чимало депутатів Верховної Ради голосували в інтересах Рината Ахметова.

“Тож коли Зеленський заявив про боротьбу з впливом олігархів та бізнесменів на політику, ми вирішили перевірити, чи розповсюджується це на сусіда Зеленського по офісу. Які питання “простий чоловік” Павлюк вирішує для олігархів і з ким зустрічається в дворику біля Президента?”, – йдеться у анонсі нового розслідування.

peredplata