Буковина проведе серпневу конференцію педагогів

    28 серпня 2021 року у Чернівцях відбудеться серпнева Конференція педагогічних працівників закладів освіти Чернівецької територіальної громади.

     Захід відбудеться у дискусійному форматі. Він є важливим майданчиком комунікації реформи Новоїукраїнської школи та  включений до офіційнихзаходів Управління освіти Чернівецької міської ради.  

    Довкола обговорення ефективності основнихтрансформацій у сучасній освіті об’єднаютьсяпедагогічні працівники закладів освіти Чернівецькоїтериторіальної громади. До співпраці запрошенідосвідчені фахівці в галузі освіти: вчителіпрактики, науковці, управлінці, консультанти, громадські діячі, видавці, юристи.

     Тема Конференції «30-й Першовересень в Україні: вектори змін та якість інноваційнихтрансформацій».

     Серпнева Конференція проходитиме у новому дискусійному форматі. Вона надасть освітянам можливість за короткий час отримати максимум сучасної корисної інформації.

     Мета Конференції об’єднати педагогічних працівників, учнівську та батьківську громадськість; знайти точки дотику та взаємодопомоги у вирішенні питання організації  освітнього процесу для сучасних дітей.

    Програма Конференції включає: дискусійну лінійку, обговорення актуальних питань у фокус-групах, активності в «Управлінській», «Експертній» та «Учительській» паралелях, до яких долучаться представники Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністраціїта Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області.

     Педагоги зможуть відвідати книжкову виставкувід видавничої групи «Основа», інтерактивні майданчики традиційних та інноваційних засобів навчання для сучасної української школи від компанії «BPro».

Усі охочі матимуть змогу долучитися до благодійноїакції «Учительство – дітям».  

    Конференція проводиться у відповідності до шести принципів: безкоштовність, незалежність, вільна ініціатива, програма визначається  в день проведення, кожний і кожна можуть стати спікерами, діє закон «Про дві ноги».

Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням:

https://osvita.cv.ua/

peredplata