Не здивуюся, якщо Усик влаштує апсет і поб’є Джошуа, – експромоутер Кличка.

 
 

До одного з найбільш очікуваних поєдинків 2021 року між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа залишилися лічені дні. Свої прогнози на бій за титули чемпіона світу дають не тільки провідні боксери, але й відомі промоутери.

Том Леффлер, колишній промоутер Володимира Кличка, вважає Усика надзвичайно небезпечним суперником для Ентоні Джошуа.

За словами Леффлера, Усик – Джошуа – це відмінний бій. Він зазначив, що в Усика нестандартний і складний стиль.

“Це відмінний бій. Мені подобається Усик. Я вважаю, що Усик володіє одним з найбільш нестандартних і складних для суперників стилів”, – сказав промоутер.

Ексменеджер Кличка вважає, що Усик має хороші шанси засмутити британську публіку та сенсаційно виграти поєдинок.

Не знаю, кого Джошуа запросив як спаринг-партнерів, але Усик – швидкий, мобільний лівша, який може вдарити. У бою з Гассієвим ви могли побачити, наскільки він підвищив свій рівень – Олександр дійсно домінував у тому поєдинку. Я не здивуюся, якщо Усик влаштує апсет і поб’є Джошуа,
– резюмував Леффлер.

Усик – Джошуа: головне про бій

  • Усик та Джошуа – олімпійські чемпіони Лондона-2012. Зустріч боксерів відбудеться 25 вересня на Tottenham Hotspur Stadium у Лондоні.
  • Стадіон, який вміщує понад 60 тисяч людей, дозволено заповнити на 100%. Усі квитки на бій були розпродані в перший же день.
  • Усик має вилетіти у Лондон вже 20 вересня. Пресконференція за участі боксерів запланована на 23 вересня. Традиційна процедура зважування та дуель поглядів мають відбутися 24 вересня.
  • Початок шоу у Лондоні заплановане на 22:00 за київським часом.
  • У бою з Усиком Джошуа проведе тільки другий захист титулів WBO, WBA, IBF, IBO, після того, як повернув їх у грудні 2019 року. Тоді Джошуа в реванші здолав Енді Руїса-молодшого.
  • Усик, якому вдалося стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, на порозі великого досягнення.
  • Якщо українець переможе Джошуа, то стане тільки третім боксером після Евандера Холіфілда й Девіда Хея, який виграв титул чемпіона світу у першій важкій та важкій вагах.

Автор:Михайло Гема

peredplata