Не подобаються зміни тенденцій Держдепу США.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд на наступному тижні прилетить до Москви для зустрічі з високопоставленими представниками Росії, повідомив Держдепартамент.
Нуланд відправиться в Москву 11 жовтня, щоб зустрітися з високопоставленими представниками і обговорити спектр двосторонніх, регіональних і міжнародних проблем. У тому числі питання російсько-українських відносин і війни на Донбасі. Знову про Україну без участі представників України.
МЗС Росії: “Підтверджуємо, що досягнута домовленість про поїздку в Росію в період 11-13 жовтня старшого заступника держсекретаря США з політичних питань Вікторії Нуланд, як про це просила американська сторона”.
Нагадаємо, нещодавно заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков говорив, що у Нуланд ще немає діючої російської візи, але питання про її візит опрацьовується. Зараз заступник держсекретаря США в «чорних списках» і їй заборонений в’їзд на територію Росії.
Щось я не бачу послідовності у заявах і діях США і Росії: на словах одне, а на ділі зовсім інше. Що ж насправді змусило Вікторію Нуланд негайно відвдідати Москву? Довідаємось незабаром.
На зображенні може бути: 1 особа та стоїть
 
 
 
 
 

peredplata