«Він не витримав тиску»: скандальний блогер з Чернівців відреагував на смерть директора Будинку вчених.

Блогер з Чернівців Олександр Заліско, який днями потрапив у скандал з “голодною тусою”, записав відеоролик, в якому розповів про смерть директора Будинку вчених у Львові.

У своєму відеоролику чернівчанин просить людей задуматись про те, які новини вони читають та що говорять.

Після звістки про раптову смерть 75-річного Романа Славітича 3 грудня він опублікував емоційне відео, де співчуває родині директора Будинку вчених.

“Сталася жахлива подія… Сьогодні помер директор Львівського будинку вчених пан Роман. Це – велике горе. Я співчуваю родині пана Романа та всім, хто співпрацював з ним… Він не витримав того тиску, який відбувався на нього останні дні. Я прошу усіх, кого це стосується – будь ласка, думайте про людей. Про тих, хто опосередковано став учасниками подій, пов’язаних із святкуванням мого дня народження. Про тих, хто читає новини про це”, – сказав Заліско.

“Я сприймаю все, що відбувається як великий урок для мене. І я вже несу персональну відповідальність за свої вчинки, як це і має бути. Я знов і знов вибачаюсь за непродуманість моїх вчинків… Прошу всіх набрати у груди повітря та подумати про те, що варто вашої уваги, часу і турботи. І разом зі мною помолитися у пам’ять про пана Романа, який пішов із життя”, – повідомив блогер.

Раніше повідомлялося, що у Львівській міській раді помер 75-річний директор Будинку вчених Роман Славітич. Йому стало погано під час зустрічі в Ратуші.

Скандал із “голодною тусою”: що відомо

Як відомо, днями, у День пам’яті жертв Голодоморів у Будинку вчених у Львові відбулась так звана “голодна туса”, приурочена дню народження чернівецького блогера Олександра Заліска.

Це викликало шквал обурення у багатьох українців, а ряд великих компаній після цього інциденту відмовився співпрацювати з блогерами, які були присутніми на “голодній тусі”.

Після цього Заліско та інші блогери просили вибачення за цей інцидент.

peredplata