“Зверніться до психіатра!” Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника “Азовсталі”

Український актор Дмитро Ступка виїхав до США ще до початку повномасштабного вторгнення Росії. Він показав, як відсвяткував своє 37-річчя та написав як сумує за Україною. До того ж він втрапив у скандал, адже нахамив мамі відомого захисника “Азовсталі”.

Що написав актор

На своїй сторінці в Instagram Ступка опублікував світлину з ресторану і написав, що почувається щасливим, бо коханий і кохає. Також він написав, що сумує за українцями.

“А мрія одна, щоб якнайшвидше закінчилася війна! Сумую за вами, мої любі UA”, – написав актор, сидячи за столом з морепродуктами та вином.

"Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі"Дмитро Ступка (фото: instagram.com/stupka777)

Пост Дмитро Ступка опублікував і в Facebook, на який відреагувала мати українського військовослужбовця з полку “Азов” Іллі Самойленка.

“Цинічненько. Але не здивована”, – написала Алла Самойленко в коментарях. Однак, Ступка у відповідь у хамській манері запропонував їй звернутися до психіатра.

“Мені вас шкода. Зверніться до психіатра!” – написав він.

Через деякий час коментар актор видалив.

"Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі"

Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника “Азовсталі” (фото: скриншот)

Як відреагували українці

У коментарях українці присоромили онука легендарного Богдана Ступки, після чого він видалив свої коментарі та допис.

Зокрема, коли українці у коментарях йому запропонували повернутись додому, а не просто показово сумувати за країною, то він відповів: “ще не час!”

До того ж інші користувачі засудили поведінку Ступки, який у хамський манері відповів мамі українського захисника.

“Фу, яка гидота та сором, писати таке людині, у якої син відомий на всю країну як мужній захисник та герой. Краще б проковтнули та промовчали, навіть у день народження, якщо не маєте ані гідності, ані поваги до співвітчизників, які ризикують усім та віддають своє життя за нас”, – написала у відповідь Дмитру українка.

"Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі""Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі""Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі"Дмитро Ступка зганьбився у мережі (фото: скриншот)

Що відомо про Іллю Самойленка

Ілля Самойленко – відомий 29-річний український військовий із позивним “Гендальф”, командир та спікер “Азова”.

Воювати Ілля Самойленко пішов у 2015 році, коли йому був 21 рік. Він навчався на історичному факультеті Київського національного університету. Мріє завершити навчання після закінчення війни.

З початку блокади Маріуполя разом із побратимами знаходився на Азовсталі. Протягом довгих днів блокади Ілля Самойленко розповідав новини з підземних катакомб. Також він провів пресконференцію командирів “Азову” англійською мовою.

Ілля втратив у бойових діях ліву руку та праве око. У нього – титановий механічний протез та штучне око.

"Зверніться до психіатра!" Дмитро Ступка нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі"Ілля Самойленко (фото: РБК-Україна, Віталій Носач)

Додамо що мама Іллі – Алла Самойленко – відома особистість в кіноколах.

Вона займається кастингом. Алла Самоленко знайшла акторів для понад українських 60 фільмів.

peredplata