Мунтян керує на Буковині

Зараз відбувається засідання  колегії Чернівецької обласної ради. Основне питання – це підготовка урочистої, святкової позачергової сесії на День Буковинського віча, 3 листопада.

Голова облради Іван Мунтян, який є й головою обкому ВО «Батьківщина» проігнорував вказівку Юлії Тимошенко провести позачергову сесію, на якій прийняти звернення до президента України з вимогою скасувати підвищення цін на газ для населення.

Іван Мунтян проігнорував й звернення до нього депутата облради від «Самопомочі» Ольги Кобевко. У ньому Ольга Петрівна просила Івана Миколайовича провести позачергову сесію облради у п’ятницю, 26 жовтня. На ній прийняти звернення до президента Петра Порошенка з вимогою відмінити рішення Кабміну про збільшення тарифів на газ для населення.

Якісь подвійні стандарти у голови облради: він нібито з Юлією Тимошенко і й той же час не виконує її вказівки.

Він нібито проти БПП «Солідарність» і в той же час підіграє цій партії та Петрові Порошенку у боротьбі з Юлією Тимошенко.

А сама БПП «Солідарність» також в області ялова. Вона неспроможна протистояти ВО «Батьківщині». Мунтян , напевне, когось прикупив, комусь щось пообіцяв і вони вже його слухають.

А святкову сесію хочуть проводити у театрі. Бо приїде Юлія Тимошенко і там буде піарити себе та ВО «Батьківщину».

Тож в області влада повністю перейшла до рук Івана Мунтяна та ВО «Батьківщина».

Може саме тому, вони не ставлять питання про газ. Бо за високі тарифи ця політична сила несе повну відповідальність разом з Гройсманом та Порошенком.

 

Публікація у газеті  Час і наполегливість депутата Ольги Кобевко приносять позитивні результати: Іван Мунтян здався і призначив сесію облради на 30 жовтня.

peredplata