Буковинські водії! Укравтодор просить автомобілістів оцінити роботу дорожніх організацій

Буковинські водії! Укравтодор просить автомобілістів оцінити роботу дорожніх організаційДля об’єктивної оцінки роботи підрядних підприємств, Укравтодор звертається до користувачів доріг з проханням телефонувати у диспетчерську Укравтодору ((044) 287-11-40, 287-42-18) і залишати відгуки стосовно ямкового ремонту на дорогах певної області або її конкретного району. Відгук може стосуватися як якості зробленого ремонту, так і культури виконання робіт (зовнішній вигляд працівників, огородження місць виконання робіт тощо). Про це йдеться на сайті автодору.

Нагадаємо, що ремонтні роботи виконуються згідно з графіком, яким визначено терміни ліквідації ямковості: на міжнародних дорогах (з індексом «М») – до 9 травня, на решті доріг державного значення (з індексами «Н» і «Р») – до 30 травня, на дорогах місцевого значення – до 15 червня цього року.
Сьогодні роботи з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах загального користування виконуються із випередженням цього графіка.
Ліквідація ямковості – це перший етап ремонту покриття доріг після зимового періоду. Другим етапом стане відновлення зруйнованих ділянок автомобільних доріг, які неможливо відремонтувати ямковим ремонтом.

Державна служба автомобільних доріг України (Укравтодор) – центральний орган виконавчої влади, який є балансоутримувачем та замовником робіт на автомобільних дорогах загального користування.Укравтодор не несе відповідальності за стан доріг в межах населених пунктів.

\”Гаряча лінія\” служби автомобільних доріг в Чернівецької області – (0372) 58-38-84; (03722)4-15-06.

peredplata