Буковинська Служба автодоріг про донецьку фірму в Атаках

Буковинська Служба автодоріг про донецьку фірму в АтакахСлужба автомобільних доріг в Чернівецькій області надіслала БукІнфо свою версію того, чому Технічна рада Укравтодору надала перевагу донецькій фірмі, а не чернівчанам.

«Службою автомобільних доріг були опрацьовані варіанти від різних підрядних організацій по ремонту згаданого моста та винесені на розгляд Технічної ради Укравтодору. ТзОВ ІБК «Трансмост» надало 4 пропозиції вартістю від 60 до 90 млн. грн. з термінами виконання робіт від 8 до 14 місяців та з повним закриттям руху по мосту. Ці пропозиції були Техрадою відхилені в зв’язку з великим терміном закриття мосту, що спричинило би соціальну напругу в прилеглих регіонах та нанесло б значні фінансові збитки автоперевізникам та виробникам.

Представниками ТОВ «ВП Мост-1» надані пропозиції по ремонту мосту за 19,5 млн.грн. та терміном виконання 3 місяці без перекриття дорожнього руху.

З голосу представником ТзОВ ІБК «Трансмост» була подана пропозиція про проведення ремонту за схожим варіантом вартістю робіт 18 млн.грн. та строком виконання 5 місяців. Пропозицій про виконання робіт за 3 млн.грн. не надходило.

Враховуючи необхідність якнайшвидшого відкриття руху по мосту Технічною радою Укравтодору було погоджено виконання робіт ТОВ «ВП Мост-1» за його варіантом.

29 квітня 2013 року комітетом з конкурсних торгів Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області у відповідності до Закону України «Про здійснення державних закупівель» №2289-VI від 01 червня 2010 року ст.2 та ст. 39 п.2 пп.3, прийнято рішення про застосування процедури закупівлі в одного учасника. Наведені статті Закону передбачають проведення закупівлі в одного учасника як виняток у разі нагальної потреби у здійсненні закупівлі у зв\’язку з виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, які унеможливлюють дотримання замовниками строків для проведення процедур конкурсних торгів.

20 квітня 13 р. було підписано договір з ТОВ «ВП Мост-1» яке розпочало ремонтні роботи на мості відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації.»

peredplata