На реконструкції пологового будинку в Чернівцях під перинатальний центр можна буде більше вкрасти, – Максим Бурбак

На реконструкції пологового будинку в Чернівцях під перинатальний центр можна буде більше вкрасти, - Максим БурбакСьогодні народний депутат України, вихідець з Буковини Максим Бурбак розповів про те, чому в Чернівецькій області для перинатального центру реконструюють старий пологовий будинок, а не будують новий. Так, в Хмельницькій області центр відкрили на базі міської новозбудованої медичної установи. А те, що на Буковині центр роблять на базі міського пологового будинку №1, який чомусь перевели на обласний баланс, тому, \”що при реконструкції можна більше вкрасти\”.

Також Максим Бурбак сказав, що переведення міського пологового будинку у власність громади області, не є необхідною умовою отримання фінансування. \”Це зроблено для того, щоб гроші пішли через управління капітального будівництва, яке очолює Карвацький\”, – переконаний нардеп.

Нагадаємо, що в березні буковинський УДСБЕЗ нагрянув на перераховані фірми пана Карвацького. Тим часом міліція не коментує ці заяви, кажучи, що тривають перевірки на 80 об\”єктах.

peredplata