В Чернівцях горів двоповерховий будинок. Обійшлось без жертв

В Чернівцях горів двоповерховий будинок. Обійшлось без жертв29 травня у Чернівцях по вул. Привокзальній виникла пожежа в двоповерховому житловому будинку. Загорання виникло у кладовому приміщенні під сходовою клітиною на першому поверсі будинку.

На місце події за короткий проміжок часу прибуло 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 3 обласного центру. Оскільки у кладовому приміщенні було багато легкозаймистих речовин, на сходовій клітині виникло сильне задимлення. Внаслідок цього троє мешканців будинку, літня жінка та дитина на другому поверсі і літня жінка на першому поверсі, не могли вийти з будинку. Вогнеборці за допомогою висувної драбини піднялися на балкон квартири на другому поверсі і допомогли спуститися на землю жінці та хлопчику. Ще одну жінку вогнеборці врятували з квартири на першому поверсі. Переконавшись що з людьми все гаразд і їм ніщо не загрожує, рятувальники приступили до ліквідації пожежі. Пожежу було оперативно локалізовано, а згодом повністю ліквідовано. Вогнем знищено сходову клітину, речі домашнього вжитку. На пожежі вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Того ж дня на спецлінію 101 міста Сторожинець надійшло повідомлення про те, що 27 травня у селі Слобода Комарівці Сторожинецького району виникла пожежа. Загорання виникло в літній кухні. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки загорання самоліквідувалося. Загиблих та травмованих немає.

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata