Михайлішин переконує, що усі підприємці 5-го сектору будуть забезпечені торговими місцями

Михайлішин переконує, що усі підприємці 5-го сектору будуть забезпечені торговими місцямиСьогодні на «Калинівському ринку» відбулась зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина та підприємців 5-го сектору, які торгують з 17-ти контейнерів, що належать комунальному підприємству, і договори оренди у яких закінчились.

5 грудня 2012 року КП МТК «Калинівський ринок», як орендодавець, повідомив вищевказаних підприємців про те, що термін договорів закінчився.

Із 17-ти контейнерів торгівля ведеться лише з 7-ми. Інші або взагалі не використовуються, або ж використовуються під склади. У деяких підприємців є й інші торгові місця, тож мова на зустрічі йшла насамперед про забезпечення торговими місцями тих 5-ти підприємців, які не мають жодного виділеного торговельного місця окрім тих, які вони орендовували у «Калинівського ринку».

Вислухавши підприємців, Віталій Михайлішин вкотре запевнив усіх, що ніхто не залишиться без торгового місця. Йдучи назустріч підприємцям, вирішили на час пошуку нових місць залишити на своїх місцях усі контейнери, що належать «Калинівському ринку».

«Протягом місяця ми вивчимо ситуацію, обговоримо з кожним з 5-ти підприємців, де можна буде надати їм місця для торгівлі, щоб вони усіх влаштовували, – каже секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Допоки ми не погодимо з підприємцями їх нові місця для торгівлі, вони працюватимуть, як і раніше».

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради (світлина з сайту ЧМР).

peredplata