Незабаром з Чернівців не здійснюватиметься пасажирських авіарейсів

Незабаром з Чернівців не здійснюватиметься пасажирських авіарейсівПро таку можливість повідомив сьогодні народний депутат Максим Бурбак. Зокрема, він зазначив, що незабаром авіаперевізник, котрий здійснює перевезення до Тімішоари (Румунія) планує змінити марку літаків на боїнги. А Чернівецький аеропорт, незважаючи на багатомільйонні ремонти злітної смуги, приймати такі літаки не може. Таким чином, пасажирські літаки в Чернівців не літатимуть взагалі.

– Здавалось би, щоб \”очільник\” міста поїхав в Тімішоару і просив перевізників не відміняти рейсів, але він зараз відпочиває, – розповів Максим Бурбак. – Ми ж наразі з народним депутатом Миколою Федоруком плануємо здійснити візит до колег в Румунію і просити їх зберегти рейси. Адже завдяки повітряному сполученню Тімішоари з Італією, Німеччиною, тисячі заробітчан мають змогу добратися до рідної Буковини.

Нагадаємо, як би там не обіцяли очільники, рейсів на Київ так і не має. Окрім того, Чернівецький аеропорт нещодавно був в центр гучного скандалу з мільйонного боргу з зарплатні.

Щось погане коїться в місті.

Коли ж ми зв\”язались з Чернівецьким аеропортом, нам повідомили, що наразі йде зміна графіку рейсів літаків на Тімішоару. Тепер вони літатимуть в вівторок, четвер та неділю. І звідти не в такі італійські міста, як Анкона, Барі, Болонья, Флоренція, Мілан-Бергамо, Рим-Ф’юмічіно, Венеція, Верона, як це було раніше, а тільки до Бергамо.

peredplata